Buitenschilder Amsterdam

Ontdek de schoonheid van kleurrijk en Amsterdams vakmanschap.

Gegarandeerde kwaliteit, tegen een mooie prijs. 

Onze klanten waarderen ons met:

5/5
maartje hiep
2023-12-20
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking én het resultaat. Het pand is heel mooi in de verf gezet door deze vriendelijke schilders. Top!
Marita Redosz
2023-11-10
Super ervaring gehad en mooi resultaat. Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden. (Mat op de trap opnieuw laten leggen).
Yasmine Ahmad
2023-10-12
Excellent work and even better service, the Moinat team were great! We had our whole house painted and the team were very skilled and completed the work quickly and efficiently. We had to coordinate the painting with other work being done in the apartment and the team were super accommodating & flexible, as well as quick to reply to all my questions/requests. Would highly recommend!!
Max M
2023-09-29
Top werk geleverd door mannen van Moinat! Snel, flexibel en van zeer hoge kwaliteit.

Buitenshuis Schilderwerk Amsterdam en omstreken

Als het aankomt op buitenschilderwerk in Amsterdam is goedkoop vaak duurkoop. Uit de dagelijkse praktijk blijkt dat bij niet secuur uitgevoerd werk na enkele jaren weer volledig onderhoud moet worden gepleegd. Vaak worden er helaas cruciale stappen binnen het schilderproces overgeslagen om zo snel mogelijk op te kunnen leveren.

Schildersbedrijf Moinat te Amsterdam onderscheidt zich door stappen tijdens de onderhoudswerkzaamheden herhaaldelijk op dezelfde wijze uit te voeren. Dit heeft in 20 jaar geleid tot een haast fabrieksmatig werkproces, waardoor wij voor elk opgeleverd project met gepaste trots een garantiecertificaat afgeven. In Nederland, met z’n wisselvallige klimaat, is niet alleen het schilderproces en de werkwijze van belang. Ook materiaalkeuze zorgt voor een deugdelijk en duurzaam eindresultaat.

Offerte opvragen:

Prijslijst

Wil je de gehele prijslijst zien?
Vul dan je gegevens in en wij mailen het naar je!

Buitenschilderwerk kosten

De buitenschilderwerk kosten voor het schilderen van een huis of bedrijfspand bestaan uit twee delen: arbeidsloon en materiaalkosten. Hoewel materiaalkosten eenvoudig te schatten en berekenen zijn, hangen arbeidskosten sterk af van de staat van de ondergrond en het aantal handelingen in het schildersproces. Bij Schildersbedrijf Moinat is het werkproces efficiënt ingericht, waardoor wij concurrerende tarieven voor het arbeidsloon kunnen aanbieden.

Wij werken vrijwel alleen op basis van aanneming. Dit wil zeggen dat wij een vaste prijs rekenen voor de werkzaamheden. In deze aanneemsom zitten arbeid en materiaal verwerkt, maar ook bijkomende zaken zoals parkeerkosten, steigerkosten en vergunningskosten. Deze zijn samen verpakt in een heldere en transparante offerte.