Timmerwerk
Amsterdam

Ontdek de schoonheid van kleurrijk en Amsterdams vakmanschap.

Gegarandeerde kwaliteit, tegen een mooie prijs. 

Onze klanten waarderen ons met:

5/5
maartje hiep
2023-12-20
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking én het resultaat. Het pand is heel mooi in de verf gezet door deze vriendelijke schilders. Top!
Marita Redosz
2023-11-10
Super ervaring gehad en mooi resultaat. Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden. (Mat op de trap opnieuw laten leggen).
Yasmine Ahmad
2023-10-12
Excellent work and even better service, the Moinat team were great! We had our whole house painted and the team were very skilled and completed the work quickly and efficiently. We had to coordinate the painting with other work being done in the apartment and the team were super accommodating & flexible, as well as quick to reply to all my questions/requests. Would highly recommend!!
Max M
2023-09-29
Top werk geleverd door mannen van Moinat! Snel, flexibel en van zeer hoge kwaliteit.

Timmerman Amsterdam en omstreken

Hout geeft een karakteristieke uitstraling aan een pand, maar is ook onderhoudsgevoelig. Wil je graag het hout van aangetaste kozijnen, deuren of dorpels laten herstellen? Onze vakmensen leveren gecertificeerd houtrot herstel om je pand weer in de originele staat te herstellen.

Ook voor hoogwaardig timmerwerk in Amsterdam ben je bij Schildersbedrijf Moinat aan het juiste adres. Wij hebben ervaren timmermannen in dienst, die ins staat zijn specialistische renoverende werkzaamheden uitvoeren.

Offerte opvragen:

Timmerwerk projecten:

Prijslijst

Wil je de gehele prijslijst zien?
Vul dan je gegevens in en wij mailen het naar je!

Kosten: Wat is de prijs van een Timmerman?

De timmerwerk kosten voor het inhuren van een timmerman bestaan uit twee delen: arbeidsloon en materiaalkosten. Hoewel materiaalkosten eenvoudig te schatten en berekenen zijn, hangen arbeidskosten sterk af van de staat van de ondergrond en het aantal handelingen in het schildersproces. Bij Schildersbedrijf Moinat is het werkproces efficiënt ingericht, waardoor wij concurrerende tarieven voor het arbeidsloon kunnen aanbieden.

Wij werken vrijwel alleen op basis van aanneming. Dit wil zeggen dat wij een vaste prijs rekenen voor de werkzaamheden. In deze aanneemsom zitten arbeid en materiaal verwerkt, maar ook bijkomende zaken zoals parkeerkosten, steigerkosten en vergunningskosten. Deze zijn samen verpakt in een heldere en transparante offerte.