Schilder
Amstelveen

Ontdek de schoonheid van kleurrijk en Amsterdams vakmanschap.

Gegarandeerde kwaliteit, tegen een mooie prijs. 

Onze klanten waarderen ons met:

5/5
maartje hiep
2023-12-20
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking én het resultaat. Het pand is heel mooi in de verf gezet door deze vriendelijke schilders. Top!
Marita Redosz
2023-11-10
Super ervaring gehad en mooi resultaat. Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden. (Mat op de trap opnieuw laten leggen).
Yasmine Ahmad
2023-10-12
Excellent work and even better service, the Moinat team were great! We had our whole house painted and the team were very skilled and completed the work quickly and efficiently. We had to coordinate the painting with other work being done in the apartment and the team were super accommodating & flexible, as well as quick to reply to all my questions/requests. Would highly recommend!!
Max M
2023-09-29
Top werk geleverd door mannen van Moinat! Snel, flexibel en van zeer hoge kwaliteit.

Binnen- en buitenschilderwerk in Amstelveen

Ben je op zoek naar een gerenommeerde en deskundige schilder in Amstelveen? Schildersbedrijf Moinat staat voor je klaar. Met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar in o.a. Amstelveen, bestaat onze ploeg uit toegewijde medewerkers en een variabel team van zzp’ers. 

Wij zijn ons ervan bewust dat schilderklussen je dagelijkse routine kunnen verstoren, en daarom zetten we in op flexibiliteit en efficiëntie. Onze projectleiders vervullen een cruciale rol in het naadloos uitvoeren van de taken, ondersteund door het gebruik van producten van superieure kwaliteit.

Onze uitgebreide ervaring als schilders in Amstelveen waarborgt de beste kwaliteit. Wij zijn enkel tevreden als jij dat ook bent. 

Offerte opvragen:

Prijslijst

Wil je de gehele prijslijst zien?
Vul dan je gegevens in en wij mailen het naar je!

Prijs van een schilder in Amstelveen

De kosten voor het schilderen van een huis of bedrijfspand bestaan uit twee delen: arbeidsloon en materiaalkosten. Hoewel materiaalkosten eenvoudig te schatten en berekenen zijn, hangen arbeidskosten sterk af van de staat van de ondergrond en het aantal handelingen in het schildersproces. Bij Schildersbedrijf Moinat is het werkproces efficiënt ingericht, waardoor wij concurrerende tarieven voor het arbeidsloon kunnen aanbieden.

Wij werken vrijwel alleen op basis van aanneming. Dit wil zeggen dat wij een vaste prijs rekenen voor de werkzaamheden. In deze aanneemsom zitten arbeid en materiaal verwerkt, maar ook bijkomende zaken zoals parkeerkosten, steigerkosten en vergunningskosten. Deze zijn samen verpakt in een heldere en transparante offerte.