Schilder voor:
VVE's en bedrijven

VVE's

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dit geldt als geen ander voor leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE). Onduidelijkheden over onderhoud of onverwachtse kosten kunnen de relaties tussen bewoners onder druk zetten. Bij Schildersbedrijf Moinat begrijpen we dat en gebruiken daarom heldere en duidelijke communicatie.

Zoek je een partij die elke klus uit het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) kan uitvoeren? Bij Moinat ben je aan het goede adres!

 

Binnenschilderwerk

Opzoek naar een schilder voor jouw bedrijf of VVE?

Op zoek naar een schilder in Amsterdam of omstreken?

Schermafbeelding-2022-08-05-om-15.22.56

Vervolg

Na een offerteaanvraag volgt een inspectie op locatie, waarna je van ons een gratis en vrijblijvende offerte ontvangt. De offerte bevat alle werkzaamheden met bijbehorende kosten. Helder wordt welke afwegingen kunnen worden gemaakt afhankelijk van het budget. Schildersbedrijf Moinat heeft ruim ervaring in het werken voor Verenigingen van Eigenaren. We pakken grootschalige projecten op een laagdrempelige manier aan. Ook na het project blijven we betrokken. Van binnen- en buitenschilderwerk tot aanverwante onderhoudswerkzaamheden uit het MJOP.

IMG_2818-scaled

Garantie

Op elk buitenschilderwerk bieden wij een aflopende garantie van 5 jaar. In de Algemene Voorwaarden vind je hierover meer informatie.  

Moinat Schilderplan

Op elk buitenschilderwerk bieden wij een aflopende garantie van 5 jaar. In de Algemene Voorwaarden vind je hierover meer informatie. 

mogelijkheid om het schilderwerk bij ons onder te brengen in een abonnement. Hiervoor bieden wij twee mogelijkheden; een 5-jarig en een 10-jarig plan. Ben je nieuwsgierig wat dit voor jouw VvE betekent?

IMG_2818-scaled