Schilder
IJburg

Ontdek de schoonheid van kleurrijk en Amsterdams vakmanschap.

Gegarandeerde kwaliteit, tegen een mooie prijs. 

Onze klanten waarderen ons met:

5/5
maartje hiep
2023-12-20
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking én het resultaat. Het pand is heel mooi in de verf gezet door deze vriendelijke schilders. Top!
Marita Redosz
2023-11-10
Super ervaring gehad en mooi resultaat. Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden. (Mat op de trap opnieuw laten leggen).
Yasmine Ahmad
2023-10-12
Excellent work and even better service, the Moinat team were great! We had our whole house painted and the team were very skilled and completed the work quickly and efficiently. We had to coordinate the painting with other work being done in the apartment and the team were super accommodating & flexible, as well as quick to reply to all my questions/requests. Would highly recommend!!
Max M
2023-09-29
Top werk geleverd door mannen van Moinat! Snel, flexibel en van zeer hoge kwaliteit.

Binnen- en buitenschilderwerk in IJburg

Ben je op zoek naar een deskundige schilder in IJburg? Dan ben je bij Schildersbedrijf Moinat aan het juiste adres.

Met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar in Amsterdam en omstreken, bestaat ons team uit toegewijde vaste werknemers en een flexibele schil zzp’ers. We leveren niet alleen uitmuntend schilderwerk, maar bieden ook kosteloos kleuradvies om jouw unieke stijl perfect tot uiting te brengen.

Wij stellen jouw behoeften centraal. We realiseren ons dat schilderwerkzaamheden invloed kunnen hebben op je dagelijkse activiteiten, en daarom hanteren we een flexibele en efficiënte werkwijze. Onze projectleiders zijn van essentieel belang om het werk soepel en gestroomlijnd te laten verlopen, gesteund door het gebruik van producten van topkwaliteit.

 

Offerte opvragen:

Prijslijst

Wil je de gehele prijslijst zien?
Vul dan je gegevens in en wij mailen het naar je!

Prijs van een schilder in Amsterdam IJburg

De kosten voor het schilderen van een huis of bedrijfspand bestaan uit twee delen: arbeidsloon en materiaalkosten. Hoewel materiaalkosten eenvoudig te schatten en berekenen zijn, hangen arbeidskosten sterk af van de staat van de ondergrond en het aantal handelingen in het schildersproces. Bij Schildersbedrijf Moinat is het werkproces efficiënt ingericht, waardoor wij concurrerende tarieven voor het arbeidsloon kunnen aanbieden.

Wij werken vrijwel alleen op basis van aanneming. Dit wil zeggen dat wij een vaste prijs rekenen voor de werkzaamheden. In deze aanneemsom zitten arbeid en materiaal verwerkt, maar ook bijkomende zaken zoals parkeerkosten, steigerkosten en vergunningskosten. Deze zijn samen verpakt in een heldere en transparante offerte.