Diensten

Binnenschilderwerk

Is de binnenzijde van je pand toe aan een opfrisbeurt of make-over? De kleurkeuze van je living, kantoorruimte of trappenhuis doet ontzettend veel met de sfeer. Je krijgt bij ons gratis advies over kleurencombinaties om de stijl die je voor ogen hebt het best tot zijn recht te laten komen. 

Binnenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Als het aankomt op buitenschilderwerk is goedkoop vaak duurkoop. Het wisselende weer in ons land vraagt om vakwerk dat alle seizoenen doorstaat. Door het gebruik van enkel hoogwaardige materialen en een haast fabrieksmatige werkprocess kunnen wij je 5 jaar garantie bieden op het geleverde werk.

Schermafbeelding-2022-08-18-om-12.42.01

Spuitwerkzaamheden

Voor wie op zoek is naar een snel, streeploos en egaal eindresultaat, kan spuitwerk een uitkomst zijn. Doordat het aanbrengen van de lagen machinaal gebeurt, wordt het werkproces verkort en zal het project financieel aantrekkelijker zijn. Spuitwerk kan worden toegepast op zowel wanden als plafonds. Benieuwd of spuitwerk voor je woning of bedrijfsruimte interessant kan zijn? Vraag naar onze mogelijkheden.

spuitwerkzaamheden900.jpg

Stucwerk

Zijn jouw muren en plafonds toe aan onderhoud? Wil je een strakke uitstraling van je woning of bedrijfspand? Wij leveren vakkundig stucwerk en adviseren graag in het maken van de juiste keuzes om de stijl die je voor ogen hebt het beste tot zijn recht te laten komen.

Stucwerk

Timmerwerk

Hout geeft een karakteristieke uitstraling aan een pand, maar is ook onderhoudsgevoelig. Is het balkonhek of boeideel toe aan vervanging? Wil je graag het hout van aangetaste kozijnen, deuren of dorpels laten herstellen? Onze vakmensen leveren gecertificeerd houtrotreparatiewerk om je pand weer in de originele staat te herstellen.

Timmerwerk

Herstelwerkzaamheden

Zitten er lekkage plekken in het plafond? Vaak ziet dit er erger uit dan het is. Met vrij simpele handelingen kunnen wij het er weer als nieuw uit laten zien. Belangrijk hierin is dat de lekkage is verholpen en de waterschade plekken droog zijn. Is het stucwerk losgekomen door waterlekkage? Dan gaan we iets rigoureuzer te werk. Ook dit lossen we op!

theme-photos-Cl-OpYWFFm0-unsplash-1.jpg